neurosol logo

Tanulási, figyelmi és társas készségek sikeres fejlesztése heti 2x 30 percben!

Tanulási nehézségeid vannak? Nehezen tudsz hosszan fókuszálni egy feladatra, gyakran elkóborol a figyelmed munkavégzés közben?

Heti kétszer 30 perc már rengeteget segíthet koncentrációs képességed fejlesztésében, hogy egy hosszú megbeszélés során stabilan  megtartsd a figyelmed, vagy egy összetett, bonyolultabb projektet is zökkenő-mentesen, a külső tényezők teljes kizárásával, hatékonyan végezz el.

Gyermeked nem tud beilleszkedni az óvodai környezetbe vagy nem teljesít jól az iskolában? Esetleg a hiperaktivitás, a figyelemzavar vagy az autizmus tüneteit mutatja?

A szülők általános tapasztalata, hogy óvodás és iskolás gyermekük már a terápiás folyamat közben is egyre jobb eredményeket mutat, illetve a problémás magatartás is látványos mértékben javul. A legmodernebb neurofeedback készülékkel történő tréning, valamint kognitív képesség fejlesztő eszközökkel való gyakorlásnak köszönhetően gyermeked végre egy egy teljes tanítási órán át megülhet a fenekén és jegyei is javulásnak indulhatnak.

Mentális felfrissülés és teljesítmény-növelés 30 percben!

Nagy munkahelyi terhelésnek vagy kitéve? Vizsgákra készülsz és a legjobb formádat akarod hozni?

A neurofeedback fejleszti az agyi funkciókat és az önszabályozás képességét, ezáltal segít a szorongás feloldásában, ezáltal teljesítményed növelésében is. Rendszeres neurofeedback tréninggel azt veheted majd észre, hogy könnyebben veszed az akadályokat, így egy fontos prezentációt vagy egy vizsgát kisujjból rázol ki!

Stresszes időszakot élsz meg? Gyakran gyötör szorongás? Nem találod a helyed a világban, elveszettnek érzed magad? Úgy érzed, megakadtál, nem tudod, hogyan lépj egyről a kettőre?

A neurofeedback fejleszti az agyi funkciókat és az önszabályozás képességét, ezáltal segít a szorongás és a stressz feloldásában. Legyen az az általános rossz közérzet, akár depressziós hangulat enyhítése, mi tudunk segíteni! Egy egyénre formált tréning segíthet a problémás helyzetek könnyebb megoldásában, a hirtelen, nyomással járó döntések meghozatalában, valamint a rád nehezedő stressz sikeres kezelésében.

Látogass el hozzánk egy 30 perces konzultációra vagy jelentkezz be azonnal az első kezelési alkalomra!

A neurofeedback módszernek számos iskolája van, melyek a fent említett problémákat különbözőképpen kezeli. Nálunk megtalálhatod valamennyi módszert, melyek kombinálásával képesek vagyunk a komplexebb problémák hatékony kezelésére is. Kiterjedt eszköz parkunk segítségével magas szinten képzett, tapasztalt trénereink személyre szabott kezelési csomagot nyújtanak a NeuroSol egészségközpont látogatóinak.

Cím

1082 Budapest
Üllői út 66/A 2/2.

Bejelentkezéshez használd elérhetőségeink valamelyikét!

Telefon: +36 30 369 1029
E-mail: info[kukac]neurosol.hu

Áraink

30 perc konzultáció (tréning nélkül) 5.000 forint
Állapotfelmérés + első tréning 15.000 forint (bérlet vásárlása esetén a bérlet árába beleszámítjuk)


 Tréningalkalom hossza  1 alkalom (bérlet nélkül)  10 alkalmas bérlet  20 alkalmas bérlet
 Felnőtteknek 40 perc 13 000 Ft 120 000 Ft220 000 Ft
 Gyermekeknek 30 perc 10 000 Ft85 000 Ft160 000 Ft

Lemondásra a kezelési időpontot megelőzően 24 órával van lehetőség, ellenkező esetben az alkalom felszámolásra kerül.